Home »

Evenimente

Evenimente

Stripteasse show si petreceri de burlaci

In fiecare Marti, Miercuri si Joi Clubul Maya, unul din putinele cluburi pline in cursul saptamanii te asteapta cu o super petrecere "Stripteasse show si petreceri de burlaci" , distractie maxim, atmosfera extraordinara, toate genurile de muzica, shot-uri si oferte exceptionale, 150 st de J&B, 180 st de JACK DANIELS, 150 de lei st de Absolut, Finlandia, FREE BAR optional la cerere, vino si transforma o seara banala de Marti, Miercuri saui Joi intr-o poveste de neuitat in singurul club din Bucuresti plin in cursul saptamanii. INTRARE LIBERA, NU se plateste rezervarea si NU exista consumatie obligatorie. Rezervari la 0769778644 pentru o seara minunata de Marti, Miercuri sau Joi numai in Club Maya Calea Mosilor,nr 138.

Detalii

Ziua femei, 8 Martie si STRIPTEASSE MASCULIN

Vineri, 8 Martie, Clubul Maya organizeaza cea mai tare petrecere a lunii Martie "Ziua femei, 8 Martie si STRIPTEASSE MASCULIN" atmosfera incandescenta, Shot-uri si cocktail-uri speciale, STRIPTEASSE SHOW, super DJ invitat, programul special cu muzica din toate timpurile va asigura o atmosfera incendiara, distractie maxima, clipe de neuitat intr-o ambianta superba, surprize si oferte exceptionale, 150 st de J&B, 180 st de JACK DANIELS, 150 de lei st de Absolut si Finlandia, vino si transforma o seara banala intr-o poveste de neuitat in singurul club din Bucuresti cu experienta de 10ani in organizarea petrecerii zilei de 8 Martie. INTRARE LIBERA. NU se plateste rezervarea si NU exista consumatie obligatorie. Rezervari la 0769778644 pentru o seara minunata numai in Club Maya, pe Calea Mosilor, nr138.

Detalii

Aniversare 10 Ani club Maya

Miercuri, 23 Ianuarie 2019, incepand cu ora 22:00, Club Maya are placerea de a va invita la " Aniversare club Maya 10 Ani" cea mai tare petrecere a acestui an, seara se anunta plina de surprize, 10 show-uri incendiare incepand cu ora 0:00, shot-uri si sampanie din partea casei, super Dj invitat, distractie maxima, toate genurile de muzica, oferte speciale, ambient extraordinar si tot ce iti doresti de la o seara magica, locuri limitate, prin urmare suna si rezerva-ti o masa din timp la 0769778644. Intrarea este libera, rezervarea gratuita si nu exista consumatie obligatorie, vino pe Calea Mosilor, nr 138 sa petrecem aniversarea unui deceniu de club Maya, garantat o seara de neuitat

Detalii